SONDAJ CSCI: Victor Ponta a câştigat şi cea de-a doua dezbatere electorală

Victor Ponta a câştigat şi cea de a doua dezbatere televizată cu contracandidatul său Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSCI, după finalul dezbaterii de miercuri.

13 nov. 2014, 08:14
SONDAJ CSCI: Victor Ponta a câştigat şi cea de-a doua dezbatere electorală

Sondajul CSCI arată că Ponta s-a impus şi în această dezbatere, care ar putea fi ultima dintre cei doi candidaţi. Scorul prezentat de CSCI ar fi de 58% la 42% în favoarea candidatului social-democrat.

După prima jumătate de oră a confruntării, candidatul PSD-PC-UNPR la preşedinţie era văzut drept câştigător al dezbaterii de 56% dintre repondenţi.

Moment FUNNY la dezbaterea PONTA-IOHANNIS: Îi daţi domnului Ponta 30 de secunde? Iohannis: NU, nu-i dau VIDEO

După prima oră de dialog, premierul era văzut drept câştigător al celei de-a doua runde a finalei pentru Cotroceni de 57% dintre cei chestionaţi, iar Klaus Iohannis doar de 43%.
 
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara.
Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnt, miercuri seara, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce în prima confruntare, Iohannis a acuzat că nu cunoaşte formatul şi temele emisiunii şi i s-a imputat faptul că a venit total nepregătit, staff-ul ACL a fost mandatat miercuri să negocieze formatul emisiunii care va avea loc la B1 TV.