Sondaj: Gigi Becali ar câştiga cu 57% alegerile parlamentare

Europarlamentarul Gigi Becali ar câştiga alegerile parlamentare din 9 decembrie în colegiul din Sector 6 al Capitalei cu un procentaj de 57%, potrivit unui studiu realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 08:31
Sondaj: Gigi Becali ar câştiga cu 57% alegerile parlamentare

Sondajul realizat telefonic de Avangarde indică fapul că Becali nu mai intră la redistribuire. Întrucât și scrutinul legislativ din acest an se va desfășura după aceleaşi reguli ca cel din 2008, candidaţii care au obţinut 50 plus unu din numărul voturilor valabil exprimate de către cetăţenii prezenţi la urne au mandatul garantat.

Aflând rezultatele sondajului, Gigi Becali a declarat la România TV că ar câştiga aceste procente la alegerile parlamentare în cadrul unui colegiu din Sectorul 6 al Capitalei fără să fie membru USL.

„57 % fără să fiu sub sigla USL, numai Becali. Dacă mai am şi sigla USL probabil ajung la 80 %, asta pentru contestatarii mei din PNL. Le mai spun încă ceva. Mai vin cu 1.114 consilieri, mai vin cu 30 de primari şi mai vin cu 27.000 de voturi în Bucureşti, care au votat Becali la Primăria Capitalei. Asta e zestrea cu care vin eu în USL. Nu am cerut nimic, mi-au dat un loc în colegiu pe care tot eu îl câştig, vin numai cu plus”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anunțat, luni, că Gigi Becali și Victor Ciorbea vor candida din partea PNL, pe listele USL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liderul PNL a menţionat că Becali va trebui în mod formal să devină membru al PNL, însă acesta va rămâne liderul politic al formaţiunii sale, PNG.