Sondaj PNL pe tema alegerilor la Primăria Capitalei. Ludovic Orban a dezvăluit numele primilor doi clasaţi

Ludovic Orban a dezvăluit că în cursa pentru Primăria București, conform sondajelor pe care le-a comandat PNL, Nicușor Dan este pe primul loc în preferințele votanților.

30 aug. 2020, 18:31
Sondaj PNL pe tema alegerilor la Primăria Capitalei. Ludovic Orban a dezvăluit numele primilor doi clasaţi

„Nicușor Dan e în fața lui Firea. E ușor în fața lui Firea. E singurul care poate să o bată pe Firea”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

La rândul său, Rareş Bogdan a anunţat că se va implica în campania electorală pentru alegerile locale, însă doar pentru acei candidaţi ai Partidului Naţional Liberal care nu au fost membri ai PSD. „Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile„, a afirmat Rareş Bogdan.

Citeşte şi Premierul propus de PSD în locul lui Ludovic Orban a fost parlamentar timp de 5 ani. Reacţia lui Rareş Bogdan când i-a auzit numele

Normal că voi face campanie. Voi crea exact valul necesar pentru ca PNL să câştige. Credeţi-mă, ca mine nu se pricepe nimeni în a crea valul necesar… inclusiv în Bucureşti o atenţionez pe Gabriela Firea şi pe cei şase primari de sector că mă implic şi voi ajuta fiecare candidat al nostru, mă voi lipi de Nicuşor Dan pentru a-l ajuta. Cred că singur este extrem de greu. Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile. Umăr la umăr, vom câştiga„, a spus Rareş Bogdan, la Antena 3.