Sony Xperia Z, o tabletă surpriză

Sony trece prin vremuri grele. Venerat în trecut, colosul produăator de electronice se zbate în lupta de acaparare a unei cote cât mai mari pe piaţa de tablete, smartphone-uri si mp3 playere. Unul dintre ultimele produse cu care Sony atacă piaţa de mobilă este tableta Xperia Z, care vine la un preţ de aproximativ 500 dolari americani.

18 iun. 2013, 07:59
Sony Xperia Z, o tabletă surpriză

Avand o greutate de 495 de grame, este usoara, iar grosimea de 0.27inch (aproximativ 7 mm) iti da senzatia ca ai in mana o revista. Feelingul high-end te duce cu gandul mai degraba la un high-tech futurist, la monolitul din “2001: A Space Odissey”.

Punctul tare al acestei tablete este insa faptul ca este waterproof. Nu o sa va puteti pune costum de scafandru si sa o luati la scuba-dive cu voi, dar cu siguranta puteti face o baie relaxanta in cada unui hotel de 5 stele verificand actiunile de la bursa in acelasi timp. Atentie insa sa nu uitati sa puneti capacele care asigura impermeabilitatea portului Micro USB si a slotului Micro-SD.

Display-ul are o rezolutie maxima de 1920/1200 si este suficient de mare pentru a putea viziona filme Full HD la rezolutie maxima si totodata ofera o rezolutie de sistem de 224 ppi. Nici hardware-ul din interior nu se lasa mai prejos. Tableta Sony Xperia Z beneficiaza de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 quad-core la 1.5 GHz, avand camera frontala cu o rezolutie de 2.2 megapixeli, avand in schimb pe spate camera de 8 megapixeli. Intr-adevar, nimeni nu o sa foloseasca o camera de tableta ca si camera principala pentru eventualitatea de a face o poza, insa la 8 megapixeli, camera de pe Xperia Z este foarte ofertanta.

Vezi mai mult pe NoobZ.ro

sony-xperia-tablet_1-100041587-large