Sophia Loren le-a eclipsat pe fetele din calendarul Pirelli. Arată fenomenal la 78 de ani FOTO

E aproape octogenară, dar le face concurenţă serioasă tinerelor modele. La 78 de ani, Sophia Loren le-a eclipsat pe fetele care au pozat pentru calendarul Pirelli 2013. La lansarea acestuia, care a avut loc la Rio de Janeiro, actriţa italiană a atras toate privirile.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 21:22

După 39 de ani de fotografii nud, calendarul Pirelli este în premieră plin de modele îmbrăcate, iar Adriana Lima este prima femeie însărcinată care apare în el. Marea vedetă a lansării de la Rio de Janeiro a fost, însă, Sophia Loren. Italianca a apărut pe covorul roşu într-o rochie argintie, care îi punea în evidenţă formele voluptoase.

Cu cinci ani în urmă, Sophia Loren devenea de altfel modelul cel mai în vârstă care a pozat vreodată pentru celebrul calendar.

Calendarul 2013 a fost realizat de renumitul fotograf american Steve McCurry, cunoscut şi pentru imaginile memorabile surprinse în zonele de conflict ale lumii.

Pe lângă modele celebre, în calendarul din 2013 apar şi oameni obişnuiţi, surprinşi pe străzile din oraşul brazilian Rio de Janeiro.

Sophia Loren, în calendarul Pirelli din 2007