Sophie Ayad, fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani. Cum arată şi cu ce se ocupă acum marea iubire a miliardarului român FOTO

Sophie Ayad, o fostă jurnalistă de origine egipteană, a avut o relaţie de nouă ani Ion Țiriac, din care au rezultat doi copii, Karim Mihai, 27 de ani, şi Ioana Natalia, 24 de ani.

01 feb. 2022, 16:15
Sophie Ayad, fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani. Cum arată şi cu ce se ocupă acum marea iubire a miliardarului român FOTO

Sophie Ayad, fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani. Sophie Ayad a împlinit 52 de ani și a postat pe Instagram o fotografie cu mesajul: „La mulți ani mie!”.

Sophie Ayad, fosta parteneră de viaţă a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Țiriac în 1994, în Germania, pe vremea când lucra pentru revista Bunte și i-a luat un interviu românului. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim Mihai și pe Ioana Natalia. Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, cu fosta hanbalistă Erika Braedt, dar marea lui iubire a fost Sophie Ayad.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlnit și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, declara Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru Libertatea.

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Țiriac! Tânăra de 24 de ani şi-a făcut o schimbare uluitoare de look

Sophie Ayad locuiește acum la Miami (SUA), după ce a stat mulți ani în Germania și mai apoi în Monaco. Deși este născută în Germania, anii copilăriei i-a petrecut la San Francisco și Paris, după care a absolvit Jurnalismul, Psihologia și Psiholingvistica, obținând de asemenea o diplomă de Master la Ludwig Maximilians Universitat din Munchen. De-a lungul carierei, a fost freelancer pentru ZDF și SAT 1 și editor pentru Focus, ca în 2015 să ajungă la Țiriac Holdings, în calitate de senior consultant.