Cât de frumoasă este fiica lui Ion Țiriac! Tânăra de 24 de ani şi-a făcut o schimbare uluitoare de look

Ion Țiriac se poate considera un tată foarte mândru. Fiica lui, Ioana, în vârstă de 24 de ani e superbă și toată lumea o apreciază.

26 nov. 2021, 22:15

Ioana Țiriac se află în Miami, unde a plecat pentru continuarea studiilor, după ce a terminat liceul.

Tânăra a postat recent o fotografie pe Instagram și a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor. Mama Ioanei a avut o reacție imediată la postarea fiicei.

„Multă fericire de Ziua Recunoştinţei, iubirea mea. Sunt recunoscătoare şi mândră că te am”, a scris Sophie Ayad, mama copiilor lui Țiriac.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Jurnalista egipteană i-a dăruit doi copii, Karim Mihai şi Ioana Natalia, şi, chiar dacă povestea lor de dragoste nu a rezistat pe viaţă, momentan sunt în relaţii amiabile şi colaborează profesional.

Fiica lui Țiriac a terminat Școala Americană de la București, iar acum cursurile unei universități de Jurnaslim din Miami.

Ioana Țiriac vine și în România cât de des poate. În urmă cu trei ani, tânăra a organizat „Bucharest Fashion Charity Show’ la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc’, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Citiţi şi Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Citiţi şi Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux în Miami. „Prințesa lui tati” a înnebunit fanii cu senzualitatea ei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac