Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia. Ce planuri are Ana: „Acum lucrăm la un bebe”

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia. Ana, în vârstă de 34 de ani, s-a măritat şi religios cu Adrian Neagu, bărbatul de care este extrem de îndrăgostită. Nunta a avut loc în Italia, țară unde locuiește mama fetelor.

05 iul. 2022, 09:47
Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia. Ce planuri are Ana: „Acum lucrăm la un bebe”
Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia. După ce anul trecut a făcut cununia civilă, Ana și soțul ei au bifat acum și nunta religioasă, și petrecerea. „Mama s-a ocupat de nuntă. Ea mi-a găsit restaurant. Daniela m-a ajutat cu partea de video și fotografii, iar artiștii care ne-au cântat ne sunt prieteni, ne știam de mult timp. A fost o nuntă foarte frumoasă, între prieteni.

Pe soţ l-am cunoscut într-o scurtă vacanţă în Suedia. Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo. Pe 8 ianuarie 2021 ne-am văzut prima dată, pe 28 mai ne-am logodit și pe 18 septembrie am făcut cununia civilă. Iar pe 18 iunie anul acesta am făcut și nunta.

M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut, am zis Da! imediat. Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă. Pentru că îl ador pe soțul meu. Mă face să mă simt iubită”, a povestit Ana, pentru Click.ro.

Citeşte şi: FOTO. Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Adrian Neagu, bărbatul pe care l-a luat de soț, Ana, sora Danielei Crudu

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia

Blondina a decis să îşi urmeze soţul, astfel că s-a mutat în Suedia, acolo unde bărbatul locuieşte de ceva vreme. Sora Danielei Crudu şi-a schimbat cu totul viaţa şi spune că abia aşteaptă să devină mamă. E încântată cu totul şi de noua ţară, şi de noua familie.

El are şi cetățenie suedeză. Locuiește din copilărie acolo. Suedeza este grea, dar am învățat-o și eu, am făcut opt luni cursuri. Acum lucrăm la un bebe. Cu soacra mă înțeleg foarte bine. E prietena mea cea mai bună. Are 50 de ani și e aproape de-o vârsta cu mama. Mergem împreună la plajă, la mall, ca două prietene. Sunt singura lor noră și e normal să ne înțelegem bine. Părinții lui nu mai au alți copii”, a mai mărturisit Ana Crudu.