FOTO. Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Adrian Neagu, bărbatul pe care l-a luat de soț, Ana, sora Danielei Crudu

Ana, sora mai mică a Danielei Crudu, s-a căsătorit, în acest weekend, cu Adrian Neagu, un om de afaceeri de succes. Evenimentul a avut loc în Italia.

20 iun. 2022, 21:05
FOTO. Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Adrian Neagu, bărbatul pe care l-a luat de soț, Ana, sora Danielei Crudu

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, a pășit în fața altarului alături de alesul inimii sale, Adrian Neagu, după ce anul trecut au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Cine este Adrian Neagu, soțiul surorii Danielei Crudu

Având în vedere că Ana Crudu și Adrian Neagu sunt un cuplu cât se poate de discret, admiratorii celor două surori s-au întrebat cine este, de fapt, bărbatul pe care fericita mireasă l-a ales să fie lângă ea toată viața.

Citește și: Sora Danielei Crudu s-a măritat. Primele imagini de la nunta Anei

Până în prezent, putem spune se cunosc prea multe informații despre soțul surorii „Cruduței”. Se pare că acesta este un om de afaceri de succes, care împărtășește o pasiune comună cu soția lui.

Adrian Neagu pare să fie pasionat de culturism, fiind un adept al sălii de forță, dacă e să îi analizăm profilurile de pe rețelele de socializare. La rândul ei, deși e pasionată și de gătit, sora Danielei Crudu își menține forma fizică de invidiat, aceasta fiind, cel puțin la prima vedere, una din pasiunile loc comune.

În trecut, atunci când a vorbit despre partenerul ei, Ana Crudu a făcut-o cu discreție, deși a recunoscut de fiecare dată că cel care o face fericită.

Întrebată fiind cine este partenerul ei, Ana mărturisea în urmă cu ceva vreme că acesta nu este persoană publică și că nici nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, astfel că se explică de ce sora Danielei Crudu l-a ținut cât mai „ascuns” pe iubitul ei.

Nunta lui Adrian Neagu cu Ana Crudu a avut loc în Italia

Așa cum spuneam și la începutul articolului, nunta lui Adrian Neagu cu Ana Crudu a avut loc în Italia, într-un cadrul de poveste, așa cum probabil mireasa și-a imaginat mereu.

Daniela Crudu a fost una dintre invitatele speciale, fiind sora miresei, care nu a putut trece neobservată de nimeni. Fosta asistentă TV i-a fost alături trup și suflet surorii ei în ziua nunții, mai ales la petrecerea de după ceremonia religioasă.

Citește și: Daniela Crudu, probleme de sănătate. Vedeta a părăsit emisiunea lui Nea Mărin: „Am aflat ce s-a întâmplat cu ea”

La eveniment au participat vedete cunoscute, pe lângă rude, invitați de seamă. Petrecăreții s-au bucurat de recitalul unui lăutar celebru, precum Elis Armeanca.