Sora Deliei Matache s-a MĂRITAT. Gestul copleşitor pe care l-a făcut înainte de a spune DA

Oana Matache, sora Deliei Matache, a devenit astăzi soţie. Cântăreaţa de 26 de ani a semnat deja actele şi se poate considera o femeie împlinită. Avem imagini de la evenimentul organizat în mare secret.

26 mai 2017, 13:18

Artista a ajuns în faţa Stării Civile alături de prietenii apropiaţi şi de sora ei, Delia, care îi va fi şi naşă duminică, la cununia religioasă, alături de soţul ei Răzvan Munteanu, scrie spynews.ro.

Înainte de a semna actele, plină de emoţii, Oana Matache şi-a mângâiat proaspătul soţ pe spate pentru a împărtăşi sentimentele sale cu cel care o va face în câteva luni mămică.

Citeşte şi Delia, răspuns ŞOCANT la întrebarea de ce nu face copii: „Mi-am legat trompele”

Din păcate, mama Oanei Matache nu a ajuns la cununia civilă a fiicei sale. Gina Matache a venit la „Prietenii de la 11” şi a cântat pentru fiica sa care a devenit în urmă cu scurt timp femeie măritată şi a întărziat la marele moment.

Oana Matache se va căsători religios cu Răzvan, duminică, pe data de 28 mai. Naşii vor fi chiar Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu.

Citeşte şi DELIA a împlinit 35 de ani şi a dat o petrecere de pomină. Vezi imaginile de la aniversarea cântăreţei FOTO

Oana şi soţul ei nu au respectat obiceiurile tradiţionale şi au ales împreună ţinutele pe care le vor purta duminică, la cununia religioasă şi petrecerea de nuntă.

„Va fi o rochie sirenă, e o rochie specială, retro, cu multe mărgeluţe… Nouă ni s-a părut mult mai fun să facem pregătirile împreună, avem mare încredere unul în celălalt, suntem foarte apropiaţi ca şi iubiţi, ca şi prieteni, şi eu am fost cu el la costum, şi el cu mine la rochie”, a declarat Oana Matache.