Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, pusă în încurcătură de o fetiţă

Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, a avut parte un moment inedit, chiar la lansarea cărţii ei: O fetiţă i-a mărturisit că urăşte prinţesele.

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 13:54
Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, pusă în încurcătură de o fetiţă

Cartea semnată de Pippa Middleton, numită „Celebrate”, este un ghid cu sfaturi despre organizarea petrecerilor tematice. La lansare, Pippa a organizat o petrecere de Halloween pentru copii. Sora ducesei de Cambridge s-a jucat tot timpul cu micuţii. I-a servit cu prăjituri şi chiar a făcut o scurtă demonstraţie.

În timpul petrecerii Pippa a avut marte de un moment inedit. O fetiţă i-a mărturisit surorii lui Kate Middleton faptul că urăşte prinţesele.

Îmbrăcată cu o rochie creată de Stella McCartney, Pippa a fost înconjurată de prietenii apropiaţi şi de părinţii ei. Kate Middleton şi Prinţul William au lipsit însă de la eveniment.

Pippa, sora lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge, a dezvăluit în cartea sa, „Celebrate”, că „este un dezavantaj să fii faimoasă pentru formele apetisante ale posteriorului şi pentru statutul social pe care îl au sora şi cumnatul tău”.