Sora fostei soţii a primarului Robert Negoiţă a ajuns administrator la firma de IT a Primăriei Sector 3. Salariu 8.000 de lei

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoita, Sorina, a fost numita administrator provizoriu la o firma abia infiintata de Primaria Sector 3 - Internet si Tehnologie S3. Numirea a fost facuta de Consiliul local Sector 3, iar aceasta va avea un salariu de 8000 lei/net pe luna, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat marti de Consiliul local Sector 3, publicat de Hotnews.ro.

RomaniaTV.net
19 sept. 2017, 12:20

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoita – Sorina Docuz – a fost numita de Consiliul local Sector 3 administrator provizoriu la una dintre firmele proaspat infiintate de Primaria Sector 3 – Internet si Tehnologie S3.

Sorin Negoita s-a casatorit cu Sorina Docuz in 2013 si a divortat dupa trei ani. Sorina Docuz impreuna cu sora sa Cristina Arghir au un atelier de croitorie – Sow Atelier, potrivit declaratiilor facute de Sorina Docuz in presa. Cele doua surori au zeci de poze impreuna atat pe pagina de Facebook a atelierului cat si pe pagina personala a Cristinei Arghir. Printre clientii atelierului de croitorie se numara si primarul Gabriela Firea.

„Numele meu este Arghir Cristina, de profesie economist! Am terminat A.S.E. – Facultatea Economie un Master Comunicare in afaceri, tot in cadrul A.S.E.-ului. Am lucrat o perioada in marketing dupa care am preluat activitatea unui S.R.L., inca de la infiintare si in ultimii doi ani am coordonat activitatea din cadrul acestui S.R.L. Acum, daca astazi voi fi votata sper sa reusesc sa fac o treaba buna si cu aceasta societate”, a declarat Cristina Argir la numirea in aceasta functie, in cadrul sedintei Consiliului local Sector 3 din 25 august 2017. 

La vremea respectiva, consilierii USR au ridicat problema lipsei de experienta in domeniul IT a noului administrator, insa primarul Robert Negoita a declarat ca nimeni nu s-a nascut invatat.

„Sa stiti ca nu ne-am nascut niciunul invatati! Probabil unii dintre noi facem exceptie si unii dintre noi s-au nascut invatati! Dar, in general, lucrurile se invata! Si, cu experienta in domeniul asta de IT si Tehnologia Informatiei in general, ma rog…ca IT asta inseamna, sa stiti ca nu prea se gasesc si sa fie si manageri si pe tehnic bun! Dar eu zic, c-o sa ne descurcam! Ne ocupam pentru asta! Da, domn director!”, a declarat primarul Robert Negoita, potrivit Hotnews. 

Intr-un raspuns adresat la solicitarea Hotnews.ro, reprezentantii Primariei Sector 3 spun ca primarul Robert Negoita nu este in conflict de interese in acest caz deoarece numirea  fost facuta de Consiliul local Sector 3.