Sora lui Corneliu Vadim Tudor, noua aliată a Oanei Zăvoranu: Ruda tribunului a spus cele mai negre secrete

Lidia Samson, sora "tribunului", a mărturisit faptul că fratele ei ar fi avut mari probleme atât cu fiicele, care se purtau urât cu el, cât şi cu soţia, care obişnuia să cheltuie toţi banii. 

16 oct. 2015, 07:07
Sora lui Corneliu Vadim Tudor, noua aliată a Oanei Zăvoranu: Ruda tribunului a spus cele mai negre secrete

Mai mult, o fostă angajată a lui Vadim a confirmat spusele Lidiei Samson şi a dezvăluit faptul că fostul europarlamentar avea banii drămuiţi de către soţie, potrivit România TV.

Citeşte şi Oana Zăvoranu i-a dat bani lui Vadim Tudor. Amintiri din noaptea în care fiica lui Vadim a fugit de acasă

Aşa a fost să fie, aşa a fost destinul lui, să ia de nevasta pe cine nu trebuia. Da. Aşa e. Eu cred că acum se odihneşte liniştit. Cred ca a vrut şi el să moară. Asta e. Numai ea, făcea ce voia ea cu banii, ce să vă spun. Cheltuia câte 5000 de euro. Nu putea să strângă băiatul asta un leu. Un leu nu putea strânge. El era cinsitit, el dădea toţi banii şi ea zicea ca nu îi ajung, n-am, n-am, n-am. Toata ziuă cerea bani. Spunea doar că are acasă un iad„, a declarat femeia. 

Noul „aliat” al Oanei Zăvoranu în războiul cu familia lui Corneliu Vadim Tudor pare a fi chiar sora tribunului, Lidia Samson. Oana aruncă noi acuzaţii grave la adresa fiicelor şi soţiei lui Vadim.

 „Toţi banii si combinatiile erau făcute de soţia lui Vadim şi Lidioara, care suna şi cerea bani de la toată lumea în numele tatălui. Eu vorbesc de fata cea mare, lua bani şi cerea bani în numele tatălui ei„, a declarat Zăvoranca.

Şi o fostă angajată de-a lui Vadim face dezvăluiri incrediible.

Nu avea bani nici de un covrig. Nu e normal că un om de nivelul dânsului să aibă banii daţi că pentru un copil care merge la şcoală. Avea banii număraţi de acasă„, a adăugat fosta angajată a tribunului.

Citeşte şi Fiica cea mare a lui Vadim o atacă pe Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care îl ia”