Oana Zăvoranu i-a dat bani lui Vadim Tudor. Amintiri din noaptea în care fiica lui Vadim a fugit de acasă

Oana Zăvoranu lansează o nouă bombă. Ea susţine că i-a dat un plic cu bani lui Corneliu Vadim Tudor, înainte de a muri. Oana a povestit şi ce s-a întamplat în noaptea în care fiica lui Vadim a fugit de acasă cu iubitul.

12 oct. 2015, 05:45
Oana Zăvoranu i-a dat bani lui Vadim Tudor. Amintiri din noaptea în care fiica lui Vadim a fugit de acasă

Lidia spune că nu îşi aduce aminte nici de un plic pe care eu l-am trimis acasă la Vadim şi Vadim din motivele lui personale l-a rugat pe Alex să îl ducă la partid. Pentru a-l ajuta pe Vadim care se zbătea în mari probleme financiare vizavi de salariaţii săi, vizavi de România Mare ca şi ziar, vizavi de Tricolorul„, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Fiica cea mare a lui Vadim o atacă pe Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care îl ia”

Oana Zăvoranu a povestit şi ce s-a întâmplat în noaptea în care fiica cea mică a lui Vadim a fugit cu iubitul.

„Dacă două secţii de poliţie şi anume secţia 9 din Pantelimon şi secţia 2 de pe lângă Doina, chiar strada Delavrancea 23, confirmă acest incident. Ea ascundea de tatăl ei faptul că ştia unde este Jeni. Tocmai de aceea iniţial am fost duşi pe o pistă falsă. Dar odată ce poliţiştii au fost la faţa locului, pe strada Barbu Delavrancea 23, unde în braţele mele s-a prăbuşit Vadim Tudor desfigurat„, a adăugat vedeta.

Cel care l-a dus pe Vadim să îşi ia fiica ar fi fost chira prietenul Oanei, Cezar Marin.

Citeşte şi CV Tudor se răsuceşte în mormânt. Fiica lui cea mică se iubeşte cu un antrenor de fitness FOTO

De pe telefonul meu domnul Vadim Tudor a sunat la poliţie la 112 şi vom vedea exact cronologic de la ce oră a început aşa zisă căutare. De fapt Jeni, neprihănita fată de 20 de ani, tatăl ei trebuia să meargă să o ia cu poliţia cu toate că ea era într-o vizită de curtoazie acolo, mâncau sarmale sau făceau salata de boeuf„, a confirmat Zăvoranu.

În apărarea fetelor lui Vadim a sărit Miron Cozma. De aici, s-a pornit un adevărat scandal.