Sora lui Florin Salam s-a întors acasă, după ce fugise cu amantul: „Maria este constrânsă”

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă, după ce fugise cu amantul. Maria Petrache trăieşte o poveste de dragoste cu impresarul manelistului, ambii având familii. Se pare că gestul femeii de a se întoarce acasă arată că lucrurile nu au mers așa cum au plănuit de la început.

25 mart. 2021, 18:16
Sora lui Florin Salam s-a întors acasă, după ce fugise cu amantul: „Maria este constrânsă”
Sora lui Florin Salam s-a întors acasă

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă. Adriana Bahmuțeanu a declarat că motivul pentru care femeia a renunțat să mai stea alături de amant a constat în dorul de copii, dar și unor chestiuni de natură financiară care trebuiau rezolvate rapid.

Citeşte şi: Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid: „Dumnezeu te apără și noi suntem căliți”

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă

Era firesc ca femeia să se întoarcă acasă și să se întoarcă la copii. Dacă are o relație amoroasă, nu înseamnă că rupe legătura cu copiii. Chiar am discutat și cu Grasu și asta spunea și el, să ia legătura cu familia, pentru că nu puteau să rupă toate legăturile. E o poveste îmbârligată. Grasu vrea ca familia să îl înțeleagă și că nu mai dorește să rămână cu fosta soție.

Poate au decis de gura lumii să se împace cu foștii parteneri și să trăiască împreună în secret. Cred că dorul de copii au făcut-o pe ea să se întoarcă acasă și au niște chestiuni financiare de rezolvat acasă. Probabil Maria este constrânsă de faptul că nu își mai poate vedea copiii.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars.

Cum a reacţionat Florin Salam

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum a reacționat Florin Salam când a aflat de relația celor doi. „Din câte știu, Florin Salam a preferat să nu se implice foarte mult, pentru că nu poate controla nimeni sentimentele unei alte persoane. Ei chiar se iubesc. Florin a preferat să-i lase în pace să decidă ei singuri ce doresc să facă, nu s-a implicat în povestea asta. Florin știa, evident, dar știi cum e, nu e cazul să te bagi în ciorba altuia. Până la urmă dacă cei doi se iubesc nu mai poate pune nimeni opreliști.

E foarte bine că nu s-a băgat Florin Salam pentru că nu trăiește el în casă cu cei doi, nu simte nimeni ce simt ei doi. Dacă se iubesc, e foarte frumos. Cred că pot ajunge la o înțelegere și cu foștii parteneri și în ce privește copiii. Soțul Mariei a sunat la Poliție deranjat de faptul că până la urmă Maria a fugit cu iubitul. A vrut cumva să se răzbune sau să tragă un semnal de alarmă. Eu îl înțeleg și pe el, dar dacă nu se poate, asta e viața”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru aceeaşi sursă.