Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri tulburătoare. Cum l-a visat pe artist: „Nu îmi zice dacă este bine sau este rău”

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, nu a trecut ăncă peste moartea artistului, iar acum a ajuns să-l viseze aproape în fiecare noapte.

02 mart. 2023, 16:28
Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri tulburătoare. Cum l-a visat pe artist: „Nu îmi zice dacă este bine sau este rău”
Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri tulburătoare. Cum l-a visat pe artist: "Nu îmi zice dacă este bine sau este rău"

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri tulburătoare. Maria Tărchilă aproape că nu își mai găsește liniștea de la dispariţia marelui artist, dar acesta i se arată în vis aproape tot timpul.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a apelat la Poliţie. Demersul are legătură cu regretatul artist: „Nu are dreptul să mă hărţuiască!”

„L-am mai visat pe Petrică. Îl visez cam des. Îmi apare în vis mereu de când a murit. Doar îmi apare ca imagine, nu îmi spune nimic, nu îmi zice dacă este bine sau este rău. Arată la fel cum este era în viața reală atunci când mi se arată, nu este schimbat. Este aranjat și mereu vesel, așa cum îl știu și eu și toată lumea. Nu știu dacă acolo…pe lumea cealaltă este bine pentru că nu îmi transmite niciun mesaj, doar imaginea lui îmi apare. Urmează, ca în toamnă, să îi facem praznicul de doi ani, dar înainte de asta trebuie să îi organizăm Festivalul Petrică Mîțu Stoian în memoria lui neapărat”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!.

Citeşte şi: Doliu imens în muzica populară. Artistul va fi înmormântat lângă Petrică Mîţu Stoian: „Ne părăseşti şi tu!”

Sora regretatului artist ne-a mai spus că toată averea acestuia a fost împărțită cu Doru Gușman, impresarul fratelui său. „Nu știu ce mai face Doru Gușman. Nu am mai vorbit deloc cu el, nu avem ce să mai vorbim! S-a împărțit averea așa cum trebuie și cam atât. Nu vreau să zic mai mult ce și cum. Ăsta nu este un subiect de discuție public”, a precizat Maria Tărchilă.