Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu poate accepta că fratele ei a murit subit. ”Nu vor să se afle ce s-a întâmplat. E o mare nedreptate”

Chiar dacă au trecut mai mult de doi ani de când Petrică Mîțu Stoian a plecat la cer, familia lui nici până în ziua de azi nu poate trece peste pierdere. Sora artistului, Maria Tărchilă, cere autorităților să își facă treaba și să descopere adevăratul motiv pentru care fratele său a murit.
Filip Stan
08 feb. 2024, 09:06
Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu poate accepta că fratele ei a murit subit. ”Nu vor să se afle ce s-a întâmplat. E o mare nedreptate”

La data de 6 noiembrie 2023, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. El era unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi din țară. La doar 61 de ani, artistul a decedat fulgerător, iar vestea a fost un șoc pentru toată lumea. Mai mult decât atât, înainte cu două zile de deces, acesta se afla într-un platiu de televiziune, alături de colegii lui pentru filmările unei ediții speciale de sărbători.

Citește și Lovitură de teatru în lupta pentru averea lui Petrică Mâţu Stoian. Ce se întâmplă cu banii din drepturile de autor

Decesul lui a fost acceptat foarte greu, mai ales de cei apropiați, pentru că Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață chiar după ce a mers pe propriile picioare la o clinică de recuperare post-COVID19, acolo unde urma să facă un tratament într-o cameră hiperbară.

Imediat după, problemele au și început să apară, apoi a mers la spital în stare gravă, urmând ca până seara să moară.

Acum, familia artistului a deschis un proces împotriva clinicii, care între timp și-a încheiat activitatea. Sora cântărețului, Maria Tărchilă, e foarte îndurerată și tristă pentru că nimeni nu ia nicio atitudine, iar în continuare, cei vinovați nu plătesc pentru moartea fratelui său.

„Chiar nu se mai întâmplă nimic, stă dosarul la sertar la procuror și degeaba. Să vedem ce a mai făcut acum doamna avocat, că nu am mai vorbit cu ea de o săptămână. Se tot tărăgănează și așteaptă probabil să se prescrie, să nu iasă adevărul la iveală.

Clinica aceea e sigur vinovată că nu avea medici acolo să verifice pacienții care intră în camera hiperbară, trebuia să aibă medici cum au toate cele din Constanța, Târgu Mureș sau de unde mai este clinică cu cameră hiperbară. Cred că o să mai angajez câțiva avocați din București, că nu știu ce să fac. Văd că au schimbat dosarul de la un procuror la altul, iar aceștia nu colaborează cu avocații și nu vrea nimic să facă, stă pe loc și ține acolo dosarul. E o mare nedreptate”, a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit Spynews.ro.

”S-or fi gândit că mortul e mort și tot el e vinovat”

Printre altele, femeia a precizat că ar vrea să mai angajeze și alți avocați, poate în felul acesta se va face lumină și în cazul fratelui său, însă, totodată, sora lui Petrică Mîțu Stoian crede că vrea să se prescrie dosarul și din acest motiv se trage de timp atât de mult.

Chiar și așa, Maria Tărchilă nu are de gând să se dea bătută și susține că va încerca toate posibilitățile pentru a face dreptate, chiar dacă va fi nevoită să meargă la CEDO.

„Doamna avocat a mers acolo și a vrut să intre la procuror să discute, iar jandarmii nu au lăsat-o să intre. Vă închipuiți de situație? Să n-ai voie să discuți, nu știu care e treaba. Nu vor să se afle ce s-a întâmplat, mă gândesc că e ceva politic la mijloc, că sunt mulți implicați acolo la clinica aceea. S-or fi gândit că mortul e mort și tot el e vinovat.

Citește și De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Foştii colegi de scenă dezvăluie un incident teribil petrecut la filmările pentru Revelion

Așa se face acum, nu vedeți cum e justiția în ziua de azi. Eu încerc pe toate căile să văd ce mai pot face, să văd dacă mai pot să mai angajez avocați. Acum e al treilea an și nimic, nimic, mută dosarul de la un procuror la altul și nu se rezolvă”, a mai spus sora lui Petrică Mâțu Stoian.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!