De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Foştii colegi de scenă dezvăluie un incident teribil petrecut la filmările pentru Revelion

La două luni de la dispariţia prematură a lui Petrică Mîțu Stoian, ies la iveală detalii tulburătoare despre decesul acestuia. Foștii colegi de scenă lansează o ipoteză șocantă bazată pe un incident petrecut la filmările pentru Revelion.

12 ian. 2022, 23:44
De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Foştii colegi de scenă dezvăluie un incident teribil petrecut la filmările pentru Revelion

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Moartea artistului mehedinţean a survenit la doar două zile după ce acesta participase, împreună cu alţi colegi, la filmările pentru Revelionul 2022. Cântărețul de muzică populară i-a șocat pe cei alături de care filma atunci când… a început să sângereze pe platou.

Inițial, el a presupus că s-a înțepat într-un ac de siguranță atunci când a cuprins-o pe Steliana Sima după mijloc. Aceasta, însă, susţine că nu avea niciun ac de siguranţă prins în costum. Sângerarea artistului nu s-a oprit nici la finalul filmărilor, atât Steliana Sima, cât şi Constantin Enceanu confirmând acest episod.

Citeste si Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Noi dezvăluiri despre divorţul anului: „Am tăcut din gură”

Cei doi cântăreți de muzică populară şi-au pus problema că Mîţu Stoian ar putea avea ceva grav, dar artistul a preferat să ignore acest episod.

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian

Într-o intervenție la Antena 1, doctorița Carmen Dorobăț a declarat că sângerarea ar fi putut fi provocată de doza prea mare de anticoagulante pe care şi-ar fi administrat-o.

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian

Nu este normal. Undeva trebuia umblat la doza de anticoagulant. Știu că era sub un astfel de tratament. Era, probabil, o doză mărită. Era nevoie de o evaluare. Nu știu dacă la intrarea în acea unitate sanitară a fost testat PCR, cum era obligatoriu. Al doilea pas. La o procedură medicală trebuie să ai cel puțin niște analize de bază, care să fie din ultimele 30 de zile. La un pacient care are afecțiuni cardiace, categoric trebuie evaluare cardiacă și echilibrat coagulantul”, a declarat Carmen Dorobăț la Antena Stars

Ne pare rău că nu aveți filmările după ce a ieșit din platou. Și pe hol a continuat sângerarea”, a povestit Steliana Sima.

A întrebat, ai vreun ac, ceva? Steliana a zis că nu are niciun ac”, a declarat la rândul său și Constantin Enceanu.

De altfel, în filmarea difuzată de Acces direct se vede cum Petrică Mîțu Stoian încearcă să treacă peste sângerare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Totuși, el a plecat imediat după încheierea înregistrării ediției de Revelion și martorii susțin că era speriat pentru că sângerarea nu se oprea.

Citeste si Misterul casei lui Petrică Mîțu Stoian a ieșit la iveală. Obiectul de valoare neprețuită ascuns de artist: „Rareori invita pe cineva pe la el”