Sora lui Sergiu Nicolaescu, DECLARAŢIE-ŞOC: „Fratele meu a fost ASASINAT”

Pe Iolanda Nicolaescu o aşteaptă o nouă luptă. Femeia consideră că fratele ei ar fi trăit şi în ziua de astăzi dacă medicii de la Spitalul „Elias” s-ar fi ocupat corespunzător de el. În exclusivitate pentru ”ziarulring.ro”, ieri, de ziua domniei sale, sora marelui regizor a susţinut că va da clinica în judecată, fiind convinsă că fratele său a fost... asasinat.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 22:59
Sora lui Sergiu Nicolaescu, DECLARAŢIE-ŞOC: „Fratele meu a fost ASASINAT”

De anul trecut, de când marele regizor a murit, în jurul lui s-a creat scandal după scandal. Primul a fost declanşat chiar la înmormântare, când a fost o adevărată avalanşă de reproşuri pe tema incinerării artistului, cârcotaşii acuzând-o pe văduva regizorului că s-ar fi grăbit fără justificare să-l incinereze şi, mai ales, că nu ar fi ţinut cont de voinţa maestrului de a fi înmormântat creştineşte. Ulterior, testamentul lăsat de Sergiu Nicolaescu, act care a declarat-o de Dana Nicolaescu moştenitoarea întregii averi, a condus la cel mai aprig război între sora şi văduva actorului.

Cea mai mare supărare a Iolandei Nicolaescu nu este legată nici de bani şi de moştenire şi nici de ”arderea” şi ulterior înhumarera, fără ştiinţa ei, a rămăşiţelor pământeşti ale fratelui, ci faptul că, în legătură cu moartea şi incinerarea marelui regizor, sunt încă… mari semne de întrebare. Sora lui Sergiu Nicolaescu este convinsă că fratele său ar fi trăit şi azi dacă, în urmă cu un an, medicii îl operau după metoda clasică, fără să recurgă la tehnica laparoscopică. „Fratele meu a fost asasinat, sunt convinsă de asta! E malpraxis la toată chestia asta. Mă bazez pe faptul că aceeaşi operaţie a avut-o mama mea şi a scăpat cu viaţă. Iar mama unei prietene de-a mea, are 92 de ani, şi acum s-a operat la Spitalul «Sfânta Ana», de aceeaşi chestie ca frate-miu, şi a scăpat cu viaţă. Profesorul care a operat-o pe femeia asta mi-a explicat că operaţiile cu puroi nu se fac prin metoda laparoscopică pentru că trebuie să fie deschis, metoda clasică… Aşa, puroiul fuge foarte repede mai departe. Lui frate-miu i-au făcut operaţie închisă, laparoscopică, şi, în felul acesta, puroiul, până a doua zi dimineaţa, s-a dus în plămâni provocându-i moartea. După ce termin problema cu cumnată-mea, dau spitalul în judecată şi nu mă las nici moartă, pentru că medicii mi l-au omorât. Ei vor să îmi aducă nu ştiu ce justificare că au fost sărbători, dar, culmea, pe mama tot de revelion au operat-o. Dacă eşti medic adevărat, se poate să lucrezi şi de sărbători”, ne-a mărturisit, îndurerată, Iolanda Nicolaescu. 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro


loading...
Partenerii noștri