Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

Mona Simpson, sora lui Steve Jobs, şi-a omagiat fratele la Capela Universităţii Stanford şi a vorbit despre ultimele cuvinte ale eminenţei cenuşii de la Apple.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 09:17
Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

Mona Simpson, profesor de literatură şi dramaturg, a povestit cum toată familia şi apropiaţii lui Steve Jobs l-au vegheat până în ultima clipă a vieţii.  Acesta spune că Steve Jobs  nu mai avea puterea de a vorbi. Şi-a privit doar soţia şi copiii şi a spus: „OH, WOW! OH,WOW! OH, WOW”. („O, vai! O, vai! O, vai”), scrie Daily Mail.

Sora lui Jobs consideră că aceste cuvinte arată cât de mult a iubit Steve viaţa, în ciuda imaginii de inventator excentric şi retras pe care i-o crease presa. De asemnea, Mona Simpson spunea că se vedea că este conştient că moare, iar în privire i se citea regretul că îi va părăsi pe cei dragi.

Mona Simpson a mai spus că cei 27 de ani trăiţi alături de fratele său adoptiv au avut trei etape distincte: viaţa sănătoasă şi plină a acestuia, perioada sa de luptă cu boala dar şi de efervescentă creatoare şi scurta lui agonie. Mona a dezvăluit presei că fratele său intenţiona să se retragă din activitate şi să se mute, împreună cu copiii şi soţia sa, pe un iaht.