Sora monstrului de la Caracal a vorbit la România TV. E sigură că fratele său a avut complici VIDEO

Sora lui Gheorghe Dincă crede că fratele său făcea parte dintr-o reţea de trafic de persoane. Femeia nici măcar nu crede că fratele său a comis crimele de la Caracal, dar acestuia i-ar fi teamă să spună cine ar fi complicii.

30 iul. 2019, 17:37
Sora monstrului de la Caracal a vorbit la România TV. E sigură că fratele său a avut complici VIDEO

Ioana Bărbulescu, sora lui Gheorghe Dincă, are 72 de ani și locuiește în Caracal, într-o casă aflată la jumătate de oră de mers pe jos de locuința lui Dincă.

„Sunt Alexandra, nu sunt moartă!”. Mesaj cutremurător apărut pe Facebook după cazul din Caracal

Spune că n-a mai fost de 20 de ani acasă la fratele ei, în schimb, ținea legătura cu el și se înțelegeau bine. Ultima oară l-a văzut pe 29 iunie, când a organizat un parastas pentru soțul ei.

Citeşte şi Fostul adjunct al IPJ Olt, mărturii şocante din disputa cu procurorii: „M-am oferit să sun personal la 112, dar nu m-au lăsat”

Nu ştiu dacă a făcut-o. S-ar putea să fi spus că el a făcut-o poate ca să-i apere şi pe alţii sau ca să scape o dată să nu mai fie târât de colo-colo. O fi zis: „mai bine spun aşa şi să mă ia să mă ducă unde-or vreo. Să mă omoare, să facă cu mine ce-or vrea. Că a fost îndemnat, că a facut cu altcineva şi el nu vrea să spună, asta e altceva„, a spus Ioana Bărbulescu, sora criminalului, la România TV.