Sora românului care a bătut cu sălbăticie o femeie în Spania, după care a tâlhărit-o e traumatizată: „Mi-e ruşine şi să ies pe poartă”

Sora românului care a îngrozit Spania după ce a bătut crunt şi a jefuit o femeie în faţa casei spune că nu mai iese din casă de ruşine. Femeia locuieşte în judeţul Călăraşi şi a vorbit în exclusivitate pentru România TV.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 11:13
Sora românului care a bătut cu sălbăticie o femeie în Spania, după care a tâlhărit-o e traumatizată: „Mi-e ruşine şi să ies pe poartă”

Sora lui Marcel Gongu s-a întors din Spania, unde a muncit ani buni, şi şi-a construit o casă în satul Gâldău, situat la 30 de kilometri de Călăraşi. Spune că imaginile în care a fost surprins fratele ei au şocat-o.

„Mi-e ruşine şi să ies pe poartă, credeţi-mă! Nici măcar nu am curaj să deschid televizorul. E mult prea dureros, mult prea urât. Nici măcar nu-mi vine să cred. Trebuie să fii idiot să fi mândru de aşa ceva. (…) Nu-i transmit, domnule, nimic. Eu vreau să-mi văd de viaţa mea. Afectează viaţa tuturor, asta este cel mai rău”, a declarat femeia reporterului România TV.

 

Imaginile care au oripilat o lume întreagă au fost puse la dispoziţia presei de poliţia spaniolă. În filmare se vede cum românul Stoian Marcel Gongu lovește de mai multe ori o bătrână cu pumnii și cu picioarele. Cu toate că femeia se prăbușește la pământ, agresorul continuă să o bată, după care îi ia poșeta și fuge. Victima a fost găsită de o vecină care a alertat imediat autoritățile.

Agresorul, Stoian Marcel Gongu, de 31 de ani a fost prins de polițiști după o săptămână, pe aeroportul din Malaga. Voia să fugă din Spania și să se întoarcă în România. Potrivit polițiștilor, la două zile după atacul filmat, românul a lovit și jefuit o altă bătrână. Bărbatul are mai multe antecedente penale. În 2006 el a fost condamnat de poliția spaniolă pentru omor.