Sora Ronei Hartner rupe tăcerea despre custodia nepoatei sale. Cum își înfruntă fostul cumnat: „Rita nu va fi încredințată tatălui”

Rona Hartner s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu boala nemiloasă de care suferea și a dispărut pentru totdeauna din lumina reflectoarelor.

07 dec. 2023, 23:42
Sora Ronei Hartner rupe tăcerea despre custodia nepoatei sale. Cum își înfruntă fostul cumnat: „Rita nu va fi încredințată tatălui”

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, lăsând un gol uriaș în inimile tuturor celor care au îndrăgit-o. Cel mai greu a fost pentru familia artistei care nici acum nu vrea să accepte cu adevărat că Rona nu mai e.

Familia artistei își face griji și pentru fiica acesteia, Sumayla, care suferă foarte tare de dorul mamei sale și nu-și poate reveni din șoc. La înmormântare a fost prezent și tatăl ei, Rocco Sedano, care a vrut să fie alături de fiica lui în cea mai grea zi a ei.

Citește și Gheorghe Turda sare la gâtul lui Grigore Leșe. Artistul și-a ieșit din pepeni: ”A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”

Toată lumea a fost surprinsă să-l vadă pe fostul soț al Ronei la îmormântare, mai ales că a dat de înțeles că vrea să lupte pentru custodia fiicei lui, cu toate că în ultimii ani nu s-a implicat în creșterea ei. Sora artistei, Rinda, nu e deloc încântată de ideea ca nepoata ei să fie în preajma lui.

Rinda a spus că Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui și că nu se pune problema de scandal sau război, mai ales că nu își dorește acest lucru. Mătușa adolescentei a subliniat faptul că tatăl ei nu a fost prezent timp de 15 ani, astfel că nu ar avea dreptul să intervină acum în creșterea fetei. Sora artistei a spus că un scandal pe tema custodiei nepoatei ar face doar ca adolescenta să aibă și mai mult de suferit.

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a transmis Rinda Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Rinda Hartner: „E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii”

Într-un alt interviu, Rinda Hartner a spus că întâlnirea nepoatei sale cu tatăl ei a bucurat-o mult pe adolescentă. Totodată, Rinda spunea că fata este foarte vulnerabilă în aceste momente și că îi este greu să ia decizii importante, însă familia o să fie alături de ea și o să o protejeze.

Citește și Georgiana Lobonț se mută în casă nouă în prag de sărbători! Cum arată cuibușorul de nebunii pentru care artista a scos sute de mii de euro din buzunar. ”E un vis pe care îl am de mică”

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate.”, spunea Rinda Hartner pentru cancan.ro.