Sora tinerei de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulnița, prima reacție: „Inima și sufletul! Te iubesc cel mai mult, Deea mea!”

Andreea Ioniță a fost găsită fără suflare la 200 de metri de gara Ciulnița. Cei care au descoperit-o au fost sora ei, Bianca, și tatăl lor, care au mers să o întâmpine în gară pe tânăra de 25 de ani.

08 sept. 2023, 17:16

Andreea, tânăra de 25 de ani moartă în gara Ciulnița, era stabilită în Constanța, unde lucra ca farmacistă. Venea, însă, des acasă la ai ei, în Călărași. Miercuri seara, tânăra a urcat în trenul care ar fi trebuit să o ducă acasă, dar destinul ei s-a frânt în gara Ciulnița. Alarmați că nu coboară din tren, deși, cu câteva minute în urmă, Bianca vorbise cu sora ei pe video call, iar aceasta îi spusese că se pregătește să coboare, tatăl și sora ei au plecat pe jos, de-a lungul căii ferate. Ultimele cuvinte au fost: „Uite, acum cobor”.

Tânăra de 25 de ani moartă în gara Ciulnița a fost găsită de sora și tatăl ei după ce telefonul a început să-i sune

Între timp, Bianca i-a format numărul, iar sunetul telefonului Andreei s-a auzit nu departe de locul în care se aflau cei doi. Tatăl și sora s-au îndreptat spre locul de unde se auzea sunetul telefonului și au găsit-o pe Andreea moartă, prezentând lovituri la nivelul capului.

Citeste si Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa. Tatăl ei a activat în structurile Serviciului pentru Intervenții şi Acţiuni Speciale

Pe rețelele sociale au început să curgă mesajele de condoleanțe. Sora tinerei a postat o fotogafie în care apare alături de sora ei, însoțită de textul: „Inima și sufletul! Promit sa te fac mândră de mine!!! Te iubesc cel mai mult, Deea mea! Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!

Anchetatorii iau în calcul cel puțin două variante: fie tânăra a fost ucisă, fie a căzut, a sărit sau a fost împinsă din tren. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză s-a produs decesul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.

Tatăl celor două fete este călărășean pensionat din structurile Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Citeste si Povestea tragică a nepalezului care a murit în explozia de la Crevedia. A făcut credit de peste 4.000 de euro ca să ajungă în România şi a lăsat în urmă doi copii mici