Sora unui ministru este prima celebritate care va participa la Big Brother

Sora ministrului britanic de Externe este prima celebritate anunţată că va participa la ediţia „Big Brother” dedicată femeilor.

24 dec. 2017, 14:03
Sora unui ministru este prima celebritate care va participa la Big Brother

Jurnalista Rachel Johnson, sora ministrului britanic de Externe, Boris Johnson, este prima celebritate anunţată că va participa la emisiunea „Celebrity Big Brother” care va fi dedicată femeilor, potrivit BBC.

În vârstă de 52 de ani, ea este fiica politicianului şi scriitorului Stanley Johnson, care a participat la emisiunea „I’m a Celebrity”, şi prima dintre femeile care vor participa la show-ul de televiziune care începe pe 2 ianuarie.

Pentru a marca 100 de ani de când femeile au primit drept de vot în Marea Britanie, ediţia de anul viitor a programului difuzat de Channel 5 va fi dedicată femeilor. Ea va fi intitulată „Celebrity Big Brother: Year Of The Woman”.

Totuşi, concurenţi bărbaţi vor fi incluşi pe parcurs în reality-show.

Rachel Johnson a confirmat ştirea în rubrica ei apărutăduminică în Daily Mail. „Intru în casa Brig Brother. De-adevăratelea. Ştiu. Credeţi-mă, ştiu. Sunt convinsă că un om regretă în viaţă doar lucrurile pe care nu le face, nu pe cele pe care le face”.

Ea a sugerat că în aceeaşi casă vor intra femei din politică, artiste şi alte jurnaliste.


loading...
Partenerii noștri