Sorana Cârstea, vedeta zilei la Australian Open. A eliminat-o pe favorita gazdelor

Sorana Cârstea a scos-o din competiţie pe australianca Samantah Stosur, nimeni alta decât deţinătoarea titlului la US Open.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 07:03
Sorana Cârstea, vedeta zilei la Australian Open. A eliminat-o pe favorita gazdelor

Sorana Cârstea a produs prima mare surpriză a ediţiei din acest an a Australian Open. Compatrioata noastră a reuşit să o elimine în primul tur a Internaţionalelor de Tenis ale Australiei pe favorita gazdelor şi câştigătoarea de la US Open, Samantha Stosur.

Meciul a durat 91 de minute şi s-a întins pe durata a două seturi: 7-6, 6-3. „Nici mie nu-mi vine să cred că m-am descurcat atât de bine. La prima minge de meci mi-am dat seama că pot să câştig„, a declarat românca după ce a eliminat-o pe a şasea favorită a întrecerii.

Celelalte trei românce intrate în concurs în această dimineaţă, Alexandra Dulgheru, Irina Begu şi Alexandra Cadanţu au fost eliminate din primul tur. Begu a pierdut cu 1-6, 5-7 la Carla Suarez Navarro, Dulgheru a fost învinsă cu 6-7, 7-6, 3-6 de Vera Zvonareva, iar Cadanţu a i-a luat doar un game Robertei Vinci, scor 0-6, 1-6. Astfel, în turul doi al Australian Open mai avem doar două reprezentante.

Monica Niculescu, care o va întâlni pe Pauline Parmentier (nr. 70 WTA) şi Sorana Cârstea, a cărei adversară se va alege între americanca Alison Riske şi poloneza Urszula Radwanska.