Sorana Cîrstea, cadou impresionant de la Ion Țiriac după victoria de la Istanbul
26 apr. 2021, 16:27
Sorana Cîrstea, cadou impresionant de la Ion Țiriac după victoria de la Istanbul

Sorana Cîrstea, cadou impresionant de la Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. Sorana Cîrstea (58 WTA) a primit cea mai mare susţinere din partea lui Ion Țiriac în acest an. După ce a fost inclusă în delegaţia olimpică a României pentru Jocurile de la Tokyo (23 iulie – 8 august), deşi nu îndeplineşte mai multe condiţii, acum a primit și un wild-card pentru Madrid Open, turneul organizat în capitala Spaniei de miliardarul român. Sportiva în vârstă de 31 de ani s-ar iubi cu Ion Alexandru Țiriac, fiul magnatului!

Sorana Cîrstea, cadou impresionant de la Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a primit un wild-card şi va evolua direct pe tabloul principal, la fel ca Simona Halep. Aceasta va fi a 10-a apariţie a sportivei la Madrid Open, turneu care nu s-a organizat anul trecut din cauza pandemiei. Cele mai bune rezultate înregistrate de Sorana Cîrstea la Madrid rămân cele două calificări în sferturile de finală, în 2016 şi 2017.

O altă româncă pentru care a sosit un wild-card e Jaqueline Cristian (147 WTA), care însă va evolua în calificări. Turneul WTA de la Madrid se va desfăşura între 29 aprilie – 9 mai. Ultima ediţie, cea din 2019, a fost câştigată de Kiki Bertens, care a învins-o în finală pe Simona Halep, scor 6-4, 6-4.

Declaraţie de dragoste după victoria de la Istanbul

Sorana Cîrstea a oferit un moment inedit, chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul. După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Felicitată de partenerul său, Sorana Cîrstea a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale!”.