Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la Tokyo, chiar dacă n-ar avea dreptul! Ce a făcut fostul tenismen pentru iubita fiului său

Deși Sorana Cîrstea este unele dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, puțini știu că aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Ion Țiriac.

20 mart. 2021, 19:05
Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la Tokyo, chiar dacă n-ar avea dreptul! Ce a făcut fostul tenismen pentru iubita fiului său

Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la Tokyo. Sorana Cîrstea, cu regulamentul în mână, nu îndeplineşte condiţiile de a merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august).

Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la Tokyo, chiar dacă n-ar avea dreptul

Jucătoarea ar fi trebuit să îndeplinească două condiţii pentru a putea reprezenta România în proba de tenis: 1. Sa fie printre primele 56 de jucătoare ale lumii până la data de 7 iunie 2021. 2. Sa fi participat la un număr minim de evenimente Fed Cup, în ultimii doi ani. Sorana nu îndeplineşte nici prima, nici a doua condiţie, având în vedere că s-a retras de la echipa de Fed Cup în 2018.

Ultima dată, a reprezentat România în această competiţie, în aprilie 2018, la Cluj, Atunci, a jucat doar o partidă de dublu, alături de Mihaela Buzărnescu, pierdută însă. În decembrie 2018, „Sori“ a renunţat la echipa de Fed Cup şi mulţi au pus decizia ei pe seama unui conflict mocnit cu Simona Halep.

”Din fericire, voi juca la Olimpiadă! Am fost contactată de federaţie, am înţeles că s-a obţinut o derogare pentru mine. M-au întrebat dacă doresc să joc şi am spus ‘da!’. E o onoare, am jucat două Olimpiade, la a treia am fost accidentată. Normal, vreau să joc, dacă s-a obţinut această derogare. N-am cerut-o eu, dar a venit din partea lor şi atunci m-am bucurat.”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit Adevărul.

Monica Niculescu a fost numită în această săptămână căpitan-nejucător la naţionala de Fed Cup a României, după demisia lui Florin Segărceanu.

„Eu cred că am fost prima care a aflat, eram la Dubai când mi-a zis Moni și m-am bucurat enorm pentru ea, am felicitat-o și am strâns-o în brațe! Cred că este o alegere perfectă. Este fix ce trebuie echipei: un zâmbet, o glumă, experiență extrem de multă! Sunt foarte fericită pentru ea.

Am întrebat-o dacă va fi căpitan-jucător, dar a spus că nu știe încă. M-am bucurat din tot sufletul pentru ea și cred că merită această poziție. Cred că se va descurca excelent, știe foarte mult să aplaneze, știe să și glumească. Eu am fost prima cu ea pe bancă, la Constanța (n.r. – Fed Cup 2017). Cred că este o alegere superbă și doresc mult succes echipei!”, spune Sorana Cîrstea.

Citește și: Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021. Imaginea super sexy cu care şi-a delectat fanii FOTO