Sorana Cîrstea, „captivă” la Ostrava. Momente de coşmar: „25 de ore şi încă număr, nimeni nu ştie nimic!”

Sorana Cîrstea (30 de ani, 88 WTA) este furioasă pe autoritățile din Cehia și pe organizatorii turneului de la Ostrava.

15 oct. 2020, 15:03
Sorana Cîrstea, „captivă” la Ostrava. Momente de coşmar: „25 de ore şi încă număr, nimeni nu ştie nimic!”

Turneul WTA de la Ostrava se desfășoară în perioada 17-25 octombrie, cu reguli extrem de stricte, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din Cehia. Sorana Cîrstea a confirmat participarea și a ajuns, miercuri, la Ostrava, unde a fost testată pentru Covid-19. Sportiva din România acuză că rezultatul întârzie să apară și că în tot acest timp este izolată în camera de hotel, fără să primească vreo veste de la autorități.

Sorana Cîrstea relaţie amoroasă tumultoasă! A fost cerută în căsătorie de miliardarul care a divorţat în urmă cu câteva luni

„Marți, ziua în care am plecat de acasă, am făcut un test, așa cum fac de fiecare dată când călătoresc. Rezultatul a fost negativ. Cu toate astea, 12 ore mai târziu, am fost din nou testată, în momentul în care am ajuns la turneu. Am fost ținută în carantină timp de 25 de ore. Înțeleg că regulile sunt reguli, dar asta nu are niciun sens!”, a scris Sorana Cîrstea pe Twitter.

„25 de ore în cameră și număr în continuare, în așteptarea rezultatului testului pentru Covid-19… Îmi puteți spune ceva? Aparent, nimeni nu știe nimic, oricare ar fi întrebarea mea. Mulțumesc!”, a mai scris Sorana Cîrstea.

Oficialii turneului au replicat la mesajul postat pe Twitter: „Bună, Sorana. Le-am transmis colegilor problema ta. Cineva te va contacta pentru a-ți oferi informațiile cerute. Ne cerem scuze pentru problemele cauzate”.


loading...