SORANA CÎRSTEA, dezastrul continuă. A pierdut la numărul 462 mondial

Sorana Cîrstea are un an groaznic, presărat numai cu înfrângeri. Fostă jucătoare de Top 30 mondial, Sorana Cîrstea a fost eliminată acum încă din primul tur al turneului ITF de la Brescia.

03 iun. 2015, 08:03
SORANA CÎRSTEA, dezastrul continuă. A pierdut la numărul 462 mondial

Sorana Cîrstea rămâne fără nicio victorie în 2015, pe tabloul principal al unui turneu de tenis. Bilanţul meciurilor Soranei din acest an este catastrofal, două victorii şi opt înfrângeri. Cele două victorii au fost obţinute în calificările de la Roland Garros, acolo unde Sorana Cîrstea a fost eliminată chiar în disputa decisivă pentru accederea pe tabloul principal, de către paraguayanca Veronica Cedepe Royg.

Între timp, Sorana Cîrstea a ajuns pe locul 144 în lume, iar săptămâna aceasta, în turneul ITF de la Brescia a fost favorită nr. 4. Acest statut n-a ajutat-o însă prea mult, Sorana fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, numărul 462 mondial, jucătoarea italiană Claudia Giovine. 6-3, 3-6, 6-2 a fost scorul cu care sportiva din penisulă a acces în turul secund al acestui turneu de 50.000 de dolari.