Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac: „Oamenii distrug lucrurile minunate”

Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ţiriac Jr. Sportiva a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, însă lucrurile nu merg bine nici în viața personală. Aceasta s-ar fi despărțit de Ion Ion Țiriac, după ce ar fi revenit la sentimente mai bune față de fosta soție, Ileana Lazariuc.

30 mai 2022, 23:14
Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac: „Oamenii distrug lucrurile minunate”
Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac. Recent, Ileana Lazariuc a făcut o postare pe reţelele de socializare, care  i-ar fi dat de gol pe cei doi, iar până la împăcare nu ar mai fi decât un pas.

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla„, a postat Ileana Lazariuc pe Instagram, împreună cu o fotografie dintr-un ținut exotic. Ion Ion Țiriac i-a răspuns savuros foste soții: „Am vrut să prind apusul în părul tău„.

Citeşte şi: Schimb uluitor de replici între Simona Halep şi Sorana Cîrstea după meciul direct de la Indian Wells VIDEO

Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea nu a stat cu mâinile în sân și a răbufnit, tot pe rețelele de socializare. „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate„, a scris tenismena pe Instagram, conform Gsp.ro.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac au trăit o poveste de dragoste de trei ani. Cei doi au devenit iubiți imediat după ce fiul miliadarului s-a despărțit de Ileana Lazariuc.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ţiriac nu se afişau în public

Sorana Cîrstea a avut un motiv întemeiat pentru care a ales discreția maximă. În urmă cu ceva vreme, a trecut printr-o despărțire care, se pare, că a lăsat-o cu cicatrici. Între 2014 și 2017, sportiva a avut o relaţie cu jucătorul de tenis columbian Santiago Giraldo. Chiar dacă lucrurile dintre ei doi păreau să meargă de minune, cei doi au ajuns la despărțire!

Probabil, pentru a nu mai repeta istoria, acesta a fost motivul pentru care Sorana Cîrstea preferă ca viața privată să fie doar pentru ea.