Sorana Cîrstea, relaţie complicată cu Ion Ţiriac Jr. Fiul magnatului primeşte mesaje publice de afecţiune de la fosta soţie, Ileana Lazariuc: „Mi-e dor de tine!”

Tenismena Sorana Cîrstea (32 de ani, 39 WTA) e implicată într-o relație amoroasă cu Ion Țiriac Jr, fiul miliardarului Ion Țiriac, care s-a apropiat însă mult în ultima perioadă de fosta soție Ileana Lazariuc, cu care a fost căsătorit în perioada 2009-2017.

27 sept. 2022, 12:54
Sorana Cîrstea, relaţie complicată cu Ion Ţiriac Jr. Fiul magnatului primeşte mesaje publice de afecţiune de la fosta soţie, Ileana Lazariuc: „Mi-e dor de tine!”

Informațiile despre legătura sentimentală dintre Sorana Cîrstea și fiul lui Țiriac sunt extrem de puține, cei doi preferând discreția în ceea ce privește imaginea de cuplu.

Jucătoarea de tenis se confruntă și cu apropierea dintre partenerul său și fosta soție Ileana Lazariuc, actriță, cântăreață și fotomodel originară din Republica Moldova, care nu ezită să comunice în continuare prin intermediul rețelelor de socializare, ei având împreună doi copii, Alexandru și Nicolas, de 14, respectiv 13 ani.

Drept dovadă stă ultima postare făcută de Ileana pe contul de Instagram, la secțiunea Story, undeva la miezul nopții de duminică spre luni.

Astfel, la o imagine cu un cadru montan superb, Ileana Lazariuc a atașat numele Alexander Țiriac, fiul cel mare al celor doi, pe fiul omului de afaceri chemându-l de fapt Ion Alexandru Țiriac. ”Mi-e dor de tine”, a precizat Ileana, în limba engleză.

Postarea Ilenei Lazariuc

Postarea celebrei moldovence întăreşte zvonurile conform cărora, în viitorul apropiat, ar putea avea loc o împăcare între ea şi fostul soţ, care momentan este într-o relaţie destul de complicată cu Sorana Cîrstea.

Citeşte şi: Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea se dezice total de ea: „Nu este şi nu a fost vreodată acţionar! Din cauza problemelor personale proiectul nu a funcţionat vreodată!”