Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi, la Miami! A spulberat-o pe Daria Kasatkina în 53 de minute

Vești uriașe de la Miami. Sorana Cîrstea a învins-o pe Daria Kasatkina în turul al treilea la Miami. S-a calificat în optimi în doar 53 de minute.

24 mart. 2024, 19:22
Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi, la Miami! A spulberat-o pe Daria Kasatkina în 53 de minute

Succes românesc în turul trei, la Miami. Sorana Cîrstea a învins-o pe Daria Kasatkina în două seturi, în doar 53 de minute. Românca merge în optimi după ce a trecut de Daria Kasatkina cu 7-5, 6-2.

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 3-0 în primul set, însă a reușit să se mobilizeze și să întoarcă spectaculos rezultatul. În optimi, Sorana va întâlni învingătoarea din partida Danielle Collins (Statele Unite) – Elina Avanesyan (Rusia).

Simona Halep ar putea reveni curând pe teren după înfrângerea de la Miami Open

Simona Halep ar putea reveni pe teren foarte curând. După meciul pierdut în primul tur la Miami Open în fața Paulei Badosa, Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen, Franța. Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi “invitata ideală” pentru această competiţie, relatează welovetennis.fr.

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125 la WTA 250 şi va avea loc între 13 şi 21 aprilie, şi-a dezvăluit joi line-up-ul, din care fac parte, între altele, Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavliucenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova şi Clara Burel.

“Dar avem o bănuială că un anunţ important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediţie. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârşitul suspendării, este în căutare de meciuri şi de încredere, iar clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit. Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiţie…”, notează welovetennis.fr.