Sorana Cîrstea se mută din România. Unde va locui cu iubitul ei, Ion Ţiriac Jr.

Sorana Cîrstea se mută din România. Jucătoarea de tenis şi fiul omului de afaceri Ion Ţiriac trăiesc de ceva vreme o poveste de dragoste şi nu mai suportă să stea separaţi. Astfel, sportiva a decis să părăsească ţara.

12 oct. 2022, 15:15
Sorana Cîrstea se mută din România. Unde va locui cu iubitul ei, Ion Ţiriac Jr.
Sorana Cîrstea se mută din România

Sorana Cîrstea se mută din România. Jucătoarea, originară din Târgoviște, se va stabili la Dubai, acolo unde locuiește și iubitul ei, Ion Țiriac Jr. Chiar dacă fiul miliardarului se apropiase în ultima vreme tot mai mult de fosta soție, Ileana Lazariuc, îşi continuă povestea alături de celebra tenismenă.

Sorana Cîrstea se mută din România

Sorana Cîrstea și fiul miliardarului vor locui împreună într-unul dintre cele mai luxoase și bogate orașe din lume. Ion Țiriac Jr. a ales Dubai ca loc de reședință și pentru faptul că taxele sunt mai reduse în Emiratele Arabe Unite, scrie Prosport.ro.

Sorana poate primi în curând o viză de ședere pentru 10 ani din partea Cabinetului Emiratelor Arabe Unite, condus de Alteța Sa șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Declarația care arată cu nu o apreciază deloc!

Ion Ţiriac Jr. primeşte mesaje publice de afecţiune de la fosta soţie

Jucătoarea de tenis se confruntă cu apropierea dintre partenerul său și fosta soție Ileana Lazariuc, actriță, cântăreață și fotomodel originară din Republica Moldova, care nu ezită să comunice în continuare prin intermediul rețelelor de socializare, ei având împreună doi copii, Alexandru și Nicolas, de 14, respectiv 13 ani.

Drept dovadă stă ultima postare făcută de Ileana pe contul de Instagram, la secțiunea Story, undeva la miezul nopții de duminică spre luni.

Astfel, la o imagine cu un cadru montan superb, Ileana Lazariuc a atașat numele Alexander Țiriac, fiul cel mare al celor doi, pe fiul omului de afaceri chemându-l de fapt Ion Alexandru Țiriac. ”Mi-e dor de tine”, a precizat Ileana, în limba engleză. (Vezi AICI imaginea)