Sorana, performanţa carierei la Melbourne. S-a calificat în turul III

Sorana Cârstea a eliminat-o în trei seturi pe italianca Sara Errani şi va juca în runda următoare cu poloneza Urszula Radwanska.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 08:29
Sorana, performanţa carierei la Melbourne. S-a calificat în turul III

Sorana Cârstea o însoţeşte pe Monica Niculescu în turul trei al Australian Open, după ce a câştigat în trei seturi, 1-6, 6-2, 6-3, disputa cu poloneza Urszula Radwanska.

Din patru participări avute până la Australian Open, Sorana Cârstea nu reuşise niciodată să treacă de turul secund, dar acum a depăşit această graniţă şi s-a calificat între cele mai bune 32 de jucătoare înscrise în primul turneu de Mare Şlem al anului.

Astăzi a întâlnit-o pe jucătoarea poloneză Ursula Radwanska, iar începutul de meci nu i-a fost deloc favorabil. A pierdut primul set cu 1-6, în doar 26 de minute, însă a revenit spectaculos în celelalte două şi a câştigat cu 6-2, 6-3. Adversara Soranei va fi italianca Sara Erani, care a produs una dintre surprizele zilei, eliminând-o cu 6-2, 6-2, dublă sfert-finalistă la Melbourne.

În turul trei s-a calificat ieri şi Monica Niculescu, ea urmând să o întâlnească pe lidera clasamentului mondial, Caroline Wozniacki.