Sorana, probleme GRAVE de sănătate după „Ferma Vedetelor” FOTO

Sorana Darclee Mohamad, fosta solistă a trupei ASIA, a ratat premiul de 50.000 de eruo la concursul filmat în Cipru şi, mai mult, s-a ales şi cu grave probleme de sănătate.

21 nov. 2016, 07:32

Sorana Darclee Mohamad (33 de ani) are şi acum de tras de pe urma participării la concursul „Ferma Vedetelor” (PRO TV), pentru care a filmat, în primăvara acestui an, vreme de trei luni în Cipru. Durerile de la piciorul stâng, în urma accidentelor repetate, nu-i dau pace nici acum. Glezna arată ca un butuc, căci s-a inflamat foarte mult, iar vânătăile se măresc de la o zi la alta.

„Nu sunt foarte bine cu picioarele, am rămas cu nişte semne destul de urâte, deja am început să mă îngrijorez. Voi merge să-mi fac nişte investigaţii amănunţite. Am rămas cu nişte vânătăi, care văd că în fiecare zi se fac tot mai mari şi sunt mai vizibile, cel puţin la piciorul stâng, toată glezna e o mare vânătaie. Dacă mă vede cineva zice că mă bate acasă, căci parcă m-ar lovi cineva peste picioare”, a spus fosta solistă a trupei ASIA pentru Click.

„Ultima lovitură pe care mi-am luat-o a fost extrem de nasoală. Iar după ce am fugit după struţ, am mai avut parte de un alt accident grav. Atunci am ajuns la Urgenţă, unde doctorul mi-a zis că m-am lovit la tendonul lui Achile şi că nu am voie să merg timp de zece zile. Dar nu i-am respectat sfatul. Mi-am luat nişte cârje, dar le-am folosit doar două zile. M-am enervat şi le-am abandonat. După ce am revenit în ţară mi-am făcut nişte injecţii”, a mai spus  Sorana.

Sorana nu este singura vedetă care suferă după un astfel de concurs. Augustin Viziru şi-a secţionat tendoanele cu toporul la „Ferma Vedetelo”, Alina Puşcaş a făcut pneumonie la „Splash! Vedete la apă!”, iar Monica Davidescu s-a ales cu picioarele rupte la „Dansez pentru tine”.