Sore, anunţ neaşteptat în penultima lună de sarcină

Sore este însărcinată în luna a opta şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi va ţine în braţe fetiţa, pentru care a ales deja numele Erin.

RomaniaTV.net
15 feb. 2016, 08:49

Sore a dezvăluit pe Facebook că va naşte mai devreme decât se aştepta, pentru că fetiţa ei „e mai grăbită”. „În ultima săptămână din martie trebuie să iasă”, a scris cântăreaţa pe Facebook, unde s-a și pozat cu burtica de gravidă. „Opt (8). ‪Tictactictac‬”, a scris Sore, explicând că a intrat în săptămâna 33, deci în a opta lună de sarcină.

Deşi se apropie momentul în care va naşte, Sore e o gravidă atipică. În loc să stea cuminte şi să aştepte ziua în care îşi va ţine copilul în braţe, preferă să fie foarte activă şi chiar aşteaptă să lanseze o nouă piesă. Iar acest lucru se va întâmpla „foarte, foarte curând”.

Între timp, Sore se bucură de sarcină, cu toate că burtica îi creşte tot mai mult. Evident, cel mai plăcut e să facă pregătiri pentru venirea pe lume a micuţei Erin. Dar şi să creeze ţinute asortate pentru ea şi fiica ei. „An nou, planuri noi, unele vise vechi, altele în plin proces de creație. 2016 se anunță a fi anul meu preferat, în special lunile de primăvară, pe care le aștept cu sufletul la gură”, a scris Sore pe blog, fiind nerăbdătoare să o țină în brațe pe Erin.

„Am următoarele trei piese gata și încă nu mă opresc din compus, hăinuțele ies pe bandă rulantă din atelier, blocul meu de desen este plin de schițe, curierul vine cu materiale și cu mostre noi… Ce să mai, o nebunie frumoasă!”, a adăugat viitoarea mămică.