Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Se pare că Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț. Chiar dacă părea că și-a găsit liniștea lângă cunoscuta artistă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit destul de repede și brusc, spun persoane apropiate celor doi.

29 iun. 2023, 23:41
Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț
Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Ambii, discreți din fire când vine vorba despre viața personală, au preferat să nu facă publică relația lor. Cu toate acestea, s-au afișat împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, însă cu speranța că nimeni și nimic nu putea să-i dea de gol.

Citește și: Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit

Chiar dacă povestea dintre Răzvan și Sore promitea, ținând cont că există un context comun în privința celor doi, dacă ne gândim că Sore este mama unei fetițe pe nume Erin, iar Răzvan este tată pentru Jessie și Bogdan, ceva între ei n-a mers și au decis să pună punct legăturii, scrie Cancan.ro.

Totodată, relația era susținută inclusiv de fosta soacră a lui Răzvan, Gina Matache, care a declarat că nu are nicio problemă cu faptul că fostul ginere și-a refăcut viața și, totodată, că o îndrăgește pe Sore.

Carmen Harra spune că mariajul lui Răzvan a fost „blestemat”

Carmen Harra a comentat scandalul care bântuie showbizul românesc în utltimele două luni. De când Oana Matache a făcut publică relația pe care o are cu Radu Siffredi, atât sora Deliei cât și noul ei iubit s-au ales cu o mulțime de critici în mediul online.

Carmen Harra a dezvăluit un detaliu despre căsnicia Oanei Matache cu Răzvan Miheț, despre care nimeni nu știa. Se pare că tot tăul a pornit de la ziua care a fost aleasă pentru nuntă.

Energiile nu erau unele favorabile, așa că s-a ajuns la divorț. „Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic. Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan.

Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie. Ea din start, neștiind lucrurile astea… Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt. Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc.

Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă își ajunge să se căsătorească cu el.”, a explicat Carmen Harra.