Sorin Apostu nu şi-a ridicat salariul de primar din 2010

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, nu şi-a ridicat salariul de primar din septembrie 2010, conform rechizitoriului procurorilor DNA Cluj.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 22:47
Sorin Apostu nu şi-a ridicat salariul de primar din 2010

Conform rechizitoriului procurorilor DNA Cluj, în cursul urmăririi penale au fost solicitate instituţiilor bancare extrasele de cont privind conturile deschise pe numele lui Sorin Apostu şi al Monicăi Apostu, informează Mediafax.

„S-a constatat astfel că, deşi veniturile lunare ale inculpatului Apostu Sorin sunt la un nivel mediu, acesta nu a efectuat nicio extragere din cont în ultimul an. Astfel, ultima ridicare de numerar din salariu a fost efectuată de inculpat la data de 25 septembrie 2010, ceea ce denotă că acesta se baza pe alte venituri decât cele salariale pentru asigurarea traiului zilnic”, se arată în rechizitoriu.

Pe de altă parte, procurorii au descoperit la locuinţa familiei Apostu 22 de telefoane mobile, folosite pentru împiedicarea localizării şi interceptării convorbirilor purtate de Sorin Apostu cu diverşi oameni de afaceri, iar cea care intermedia întâlnirile cu aceştia era Monica Apostu, potrivit rechizitoriului.

Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, dar şi soţia acestuia, avocatul Monica Apostu, şi oamenii de afaceri Călin Stoia şi Aspazia Droniuc au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, joi, pentru fapte de corupţie, dosarul fiind trimis spre judecare la Curtea de Apel Cluj.


loading...