Sorin Blejnar a sărbătorit o lună de când a fost trimis în judecată la o terasă de fiţe din Mamaia FOTO

Deşi are probleme cu justiţia, Sorin Blejnar îşi trăieşte viaţa din plin. Fostul preşedinte ANAF, a fost surprins de paparazzi la o terasă de fiţe din Mamaia.

05 aug. 2014, 08:02

Sorin Blejnar nu pare foarte apasat de problemele pe care le are cu justitia, scrie wowbiz.ro. Fostul presedinte al ANAF a fost surprins de paparazzi la o terasa de fite din Mamaia, impreuna cu cativa prieteni.

Citeşte şi Radu Nemeş, pus sub acuzare în dosarul de evaziune cu motorină de la Călăraşi

Extrem de relaxat si imbracat lejer, in bermude rosii si camasa de culoare alba, Blejnar s-a bucurat de muzica data la maxim si de compania amicilor care l-au facut de cateva ori sa rada. In cadru mai apare si o doamna blonda care ii fura ochelarii in gluma, lasandu-l pe fostul boss de la Fisc sa orbecaie cateva minute in cautarea lor.

Citeşte şi Cum a protejat Sorin Blejnar gruparea de evaziune condusă de Radu Nemeş

Numele lui Sorin Blejnar apare in dosarul sotilor Radu si Diana Nemes, trimisi in judecata de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala si constituire a unui grup infractional, cu un prejudiciu de 56 de milioane de euro. In acelasi dosar mai apare Codrut Marta, seful de cabinet al lui Blejnar, care a disparut fara urma in urma cu doi ani.

Citeşte şi Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, audiat la DNA în dosarul Marta

Pe 3 iulie, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Blejnar, sub acuzatia de complicitate la evaziune fiscala si constituirea unui grup infractional.