Sorin Blejnar, apostrofat de o femeie la mall VIDEO

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost înjurat în timp ce se plimba cu familia în mall. O femeie şi-a ieşit din fire când l-a văzut zâmbitor, plimbându-se cu copiii printre tancurile expuse de Ministerul Apărării.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 14:23
Sorin Blejnar, apostrofat de o femeie la mall VIDEO

„Nişte furăciuni aţi făcut, aşa trebuie prezentaţi! Muncesc de o viaţă întreagă şi n-am reuşit să strâng nimic şi voi aţi furat!”, a răbufnit femeia.

Sorin Blejnar şi-a văzut însă în continuare de drum. Fostul şef ala ANAF s-a arătat încântat de iniţiativa MApN de a expune tehnica militară la mall-urile din capitală. „Este o iniţiativă bună, sper s-o vedem şi în anii următori!”, a comentat fostul şef de la fisc.

Cel mai încântat a fost însă puştiul lui Sorin Blejnar. „Va fi opţiunea lui dacă se va face marinar, aviator”, a spus Blejnar referitor la o posibilă carieră în armată a fiului său. Cum acesta a preferă avioanele tancurilor, Blejnar a lămurit şi acest aspect: „Deci o să avem un aviator”.

Sorin Blejnar, fostul preşedinte al ANAF, este acuzat că, împreună cu Codruţ Marta, fostul său şef de cabinet, a importat din Polonia 5 milioane de tone de motorină, pe care le-a trecut în acte ca fiind reziduu petrolier, pentru a nu plăti taxele fiscale la import.

Ei au comercializat combustilul pe piaţa românească, la preţ fără acciză, prejudiciind astfel statul român cu 22 de milioane de lei. Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru infracţiunile de sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la evaziune fiscală. În acest caz, procurorii DIICOT au audiat peste 20 de persoane, cetăţeni români, italieni şi maghiari.

Acest nou dosar penal a fost deschis pe numele lui Blejnar de procurorii DIICOT din Braşov. El a mai fost audiat de procurorii DNA din Bucureşti într-un dosar similar, de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care sunt implicaţi şi alţi oameni de afaceri importanţi din România.