Sorin Blejnar, internat în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, a trecut printr-un moment greu, în închisoare, unde execută o pedeapsă de cinci ani pentru trafic de influență. Sorin Blejnar a fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

05 mai 2021, 16:02
Sorin Blejnar, internat în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

Sorin Blejnar a fost depistat pozitiv cu coronavirus înainte de Paşte. Fostul şef al Fiscului a fost trasferat de urgenţă din celulă la Spitalul Penitenciar Jilava pentru îngrijiri şi tratament. O săptămână mai târziu, Sorin Blejnar a fost retestat şi rezultatul a fost unul negativ.

Chiar dacă la retestare Sorin Blejnar a devenit negativ la COVID-19, conform protocolului medical din sistemul penitenciar, Sorin Blejnar a fost mutat la închisoarea suport COVID de la Ploiești, unde persoanele care au fost infectate cu coronavirus rămân, timp de două săptămâni, într-o carantină suplimentară.

Andreea Blejnar, fosta soție a sefului Fiscului, care îi este şi avocat, a confirmat informaţiile şi a precizat că pe parcursul întregii perioade, fostul șef al ANAF a fost asimptomatic.

Sorin Blejnar se află în prezent în penitenciar, după ce a fost condamnat într-un alt dosar, în mai 2019, la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.