Sorin Blejnar îşi caută clienţi. Vrea contracte de consultanţă cu sindicatele

Sorin Blejnar vrea să ofere consultanţă sindicatelor, prin intermediul firmei sale. Fostul şef al ANAF se ocupă acum de afaceri cu firma sa de consultanţă contabilă şi îşi caută clienţi, iar unul dintre cei ofertaţi este liderul sindicatului Meridian, Ion Popescu.

18 mart. 2015, 15:08
Sorin Blejnar îşi caută clienţi. Vrea contracte de consultanţă cu sindicatele

Numele firmei de consultanţă aflată pe numele soţiei lui Sorin Blejnar a apărut în mai multe stenograme aflate în dosarele deschise pe numele fostului şef al ANAF. În unele dintre ele se sugera că Sorin Blejnar primea şpagă prin intermediul unor contracte încheiate cu firma soţiei sale. Diverşi afacerişti încheiau contracte de consultanţă cu firmele soţiei lui Sorin Blejnar, pentru a disimula astfel comisioanele care se acordau şefului ANAF pentru a le emite autorizaţii, se arăta în rechizoriul procurorilor.

Citeşte şi Declaraţii şocante în dosarul Blejnar – Marta: „Ne întâlneam des chiar în curtea casei lui Comăniţă”

Acum, la mai bine de doi ani de la respectivele dezvăluiri, firma de consultanţă contabilă a lui Sorin Blenar revine în actualitate. Şeful sindicatului Meridian, Ion Popescu, a declarat că fostul şef al ANAF şi-a oferit serviciile de consultanţă, prin firma sa de contabilitate.

Mi-a spus: noi avem o firmă de consultanţă, cu activităţi de contabilitate. Mi-a spus, vedeţi, dacă aveţi nevoie de contabilitate şi e nevoie de aşa ceva sau auziţi pe undeva, noi avem firma asta. Că tocmai lucrăm la un proiect şi facem buget. Dacă nu vă descurcaţi, domnule Popescu, vă putem oferi noi consultanţă pe contabiliatate„, a declarat liderul sindicatuluiu Meridian, citat de România TV.