Sorin Bontea revine la bucătărie, va juriza „Titani la cuţite” pe 29-30 aprilie 2020

Chefi la cuțite, celebrul show culinar difuzat de Antena 1, vine cu un concept special ce se va desfășura pe durata a douã zile – 29 și 30 aprilie.

22 apr. 2020, 12:58
Sorin Bontea revine la bucătărie, va juriza „Titani la cuţite” pe 29-30 aprilie 2020

Titani la cuțite propune o nouă competiție între cei cei chefi – Sorin Bontea, revenbit de la Asia Express, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o … statuie. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuțite pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Sorin Bontea şi Răzvan Fodor vor lupta împotriva Ştefaniei şi a lui Speak în finala Asia Express 2020

Mecanismul este simplu. 9 chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Prisecaru) vor pregăti câte un preparat. La fel ca și în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparține fiecare farfurie și își vor forma echipele în funcție de ce gustă. Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu trec și ei la treabă. Câștigătorii vor fi stabiliți în urma degustărilor efectuate de diverși invitați.