Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să daţi faliment”

Sorin Bontea a lansat recent preparatul Coasta lu' Bontea, care poate fi comandat prin intermediul unei aplicații. Pe lângă felul principal, meniul pune la dispoziţie şi câteva garnituri.

11 iul. 2023, 11:04
Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să daţi faliment”
Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. "Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să daţi faliment”

Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. „Costacos” este prezentat ca „o poveste de dragoste între coaste și tacos”, însă mai mulţi clienți care l-au comandat au rămas dezamăgiți. Ba, unii au afirmat chiar că produsele pe care le-au comandat de la Sorin Bontea nu au fost nici măcar comestibile!

„Calitatea cărnii execrabilă, plină de fragmente de os… aveam impresia ca mănânc pește. Garniturile foarte vechi. Nu înțeleg cum chef Bontea își asociază imaginea cu așa ceva”, „Calitatea costițelor a fost foarte proastă”, „Costacos e o lipie mică cu o lingură de mâncare de pisici în ea. Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea”, „Salata de cartofi miroase a stricat, costițele, deși aveau gust bun, aveau bucatele de oase pe ele, destul de neplăcut. Costacos e e porție mică și conţine doar carnea fără legume, destul de seacă… overall nu recomand”, sunt câteva dintre comentariile clienţilor lui Sorin Bontea, conform Fanatik.

Citeşte şi: Câți bani fac pe lună jurații de la „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au venituri colosale

În plus, produsele vin în porții mult prea mici: „O glumă proastă efectiv, păcat că nu pot să încarc poze să se vadă ce bătaie de joc am primit la 50 de lei, costacos e 2x înseamna 2 lipii cat jumătate de palmă, unse pe o parte cu ceva pastă de carne și un sos, salata orientală sunt 10 cartofi cu pătrunjel și 5 bucățele de ceapă verde. Sper să dați faliment, așa ceva nu se face. Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești și nici gramajul, toată cutia cântărită nu face 200 de grame iar în descriere scrie 310. Chiar așa mare e foamea după bani?”.

Citeşte şi: De ce nu a venit Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Bineînţeles că am fost invitat!”

Cristice la adresachefului  au continuat: „Costițele s-au desprins ușor de pe os, dar erau mici bucățele de os pierdute printre carne. De asemenea, cartofii păreau a fi congelați și prăjiți pe repede înainte. Raportul calitate-preț nu este corect. Eu una nu as mai comanda încă o dată”, „Costița a ajuns aproape rece, deși restaurantul e aproape, iar curierul a ajuns foarte repede. Restul comenzii a fost fierbinte, exact cum m-as fi așteptat”.