De ce nu a venit Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Bineînţeles că am fost invitat!”

Sorin Bontea a fost marele absent de la nunta Ginei Pistol, fosta sa colegă de la "Chefi la cuţite". Peste 300 de persoane au fost invitate, de la rude și apropiați, la prieteni și colegi de breaslă ai celor doi miri, la evenimentul carea avut loc la Palatul Snagov.

30 mai 2023, 08:32
De ce nu a venit Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Bineînţeles că am fost invitat!”
De ce nu a venit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. "Bineînţeles că am fost invitat!"

De ce nu a venit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul bucătar a mărturisit că a primit invitație pentru nunta celor doi, însă problemele personale au reprezentat un impediment.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a spus Sorin Bontea, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: Carmen Harra, predicţii despre mariajul Ginei Pistol cu Smiley: „Semnele sunt clare!” VIDEO

Absența lui Sorin Bontea la nuntă a fost, însă, compensată de o serie de personaje mondene. Nu au lipsit, evident, colegii celor doi miri de la posturile de televiziune la care lucrează. Pavel Bartoș, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au distrat alături de ceilalți nuntași. Le-au oferit, pe lângă cadouri, cele mai frumoase gânduri iubăreților.

Citeşte şi: Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actriţa a dezvăluit totul

Smiley și Gina au mulțumit tuturor persoanelor care au ales să le fie aproape la marele eveniment din viața lor. „Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi? Am închis desfașuratorul, gata cu listele? Au mai rămas niște sarmale de la party, că tare bine ne-ar prinde azi 🙂 S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele cinci etaje? Nu mai avem pentru azi măcar parterul? 🙂 Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i raspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am facut noi atâtea ore după ce a plecat și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugam, dar face bine din când în când”, a fost mesajul transmis Smiley.