Sorin Cîmpeanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu: „Cîmpeanu, despre controversa diplomelor lui Vlad Voiculescu: „Sunt ministrul Educaţiei din România, nu din Austria. Sunt convins că totul e în regulă”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, referindu-se la controversa legată de diplomele obţinute de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că va solicita Centrului naţional de recunoaştere şi echivalare a diplomelor să aducă lămuriri pe această temă.

14 feb. 2021, 23:04
Sorin Cîmpeanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu: „Cîmpeanu, despre controversa diplomelor lui Vlad Voiculescu: „Sunt ministrul Educaţiei din România, nu din Austria. Sunt convins că totul e în regulă”

Sorin Cîmpeanu a precizat că este convins că este totul în regulă şi că nu are informaţiile necesare despre studiile lui Vlad Voiculescu din Austria, deoarece el este ministrul Educaţiei în România şi doar aici are autoritate.

„Sunt ministrul Educaţiei din România, nu sunt ministrul Educaţiei din Austria. Eu ştiu că avem un Centru naţional de recunoaştere şi echivalare a diplomelor, care este foarte profesionist şi care până acum, cât am lucrat cu ei, nu a greşit. Au o experienţă foarte bogată şi sunt convins că acea echivalare a fost făcută pe baza unor argumente foarte solide. Şi pentru a nu face o afirmaţie fără acoperire, o să o rog pe colega mea care conduce acel Centru să dea aceste explicaţii lămuritoare publice”, a răspuns ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Antena 3, pe tema diplomei controversate a lui Vlad Voiculescu.

Sorin Cîmpeanu este sigur că diploma lui Vlad Voiculescu este obţinută corect

„Eu sunt convins că absolut totul este în regulă. O să o rog să dea detalii, să risipească aceste semne de întrebare cu privire la demersul Centrului naţional de recunoaştere şi echivalare a diplomelor. Ştiind-o foarte profesionistă, sunt convins că va lămuri toate aceste aspecte care sunt acum în discuţia publică şi care vor mai apărea. Sunt profesionişti şi nu glumesc deloc”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Recent, în urma controversei legate de studiile sale, Vlad Voiculescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria. De asemenea, Voiculescu a postat şi un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor, echivalare datată 22 ianuarie 2016, când şef al Executivului era Dacian Cioloş, iar Voiculescu era director de cabinet al ministrului Finanţelor, din luna mai a aceluiaşi an fiind numit ministru al Sănătăţii.

Citeşte şi: Ministerul Sănătăţii cere colaborarea părinţilor, pentru a putea păstra şcolile deschise: „Înainte să duci copilul la şcoală, fii atent la cum se simte”


loading...
Partenerii noștri