Frunzăverde: Cu Băsescu nu este de negociat, el trebuie suspendat

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, susţine că Legea referendumului ar trebui modificată urgent astfel încât suspendarea să se facă mai uşor. "Cu Băsescu nu este de negociat, Băsescu trebuie suspendat de Parlamentul României", susţine liderul liberal.

RomaniaTV.net
24 ian. 2013, 13:20
Frunzăverde: Cu Băsescu nu este de negociat, el trebuie suspendat

Sorin Frunzăverde este primul lider USL care, după alegerile din 9 decembrie 2012, redeschide subiectul suspendării preşedintelui Traian Băsescu. El spune că primul pas trebuie să fie modificarea Legii referendumului, astfel încât întreg procesul suspendării să nu dureze mai mult de o lună.

Cu o solidă majoritate parlamentară în spate, nu ar trebui să fie probleme din partea Curţii Constituţionale„, susţine Sorin Frunzăverde.

Cu Băsescu nu este de negociat, Băsescu trebuie suspendat de Parlamentul României. Şi românii îl vor demite. Vor vota covârşitor pentru plecarea acestuia de la Cotroceni„, a mai declarat vicepreşedintele PNL.

Preşedintele Traian Băsescu s-a declarat şi el în favoarea modificării Legii referendumului, în sensul scăderii pragului de prezenţă la 30 la sută, dar asta pentru referendumul de modificare a Constituţiei.