Sorin Frunzăverde îi răspunde liderului PDL: „Ştiu un singur Blaga de valoare, Lucian Blaga”

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat la România TV că singurul Blaga de valoare este Lucian Blaga, referindu-se la afirmaţiile liderului democrat-liberal potrivit cărora şi-ar fi negociat funcţia de prim-vicepreşedinte în partid, "probabil", cu Traian Băsescu sau cu Emil Boc, al cărui "locotenent" ar fi fost.

RomaniaTV.net
15 feb. 2013, 19:45
Sorin Frunzăverde îi răspunde liderului PDL: „Ştiu un singur Blaga de valoare, Lucian Blaga”

Eu sunt colonel de Artilerie al Armatei României şi dacă rămâneam în Partidul Democrat Liberal făceam din PDL un partid puternic, nu ca domnii care vorbesc despre mine. Să ştiti că eu am vrut să fac un partid de dreapta puternic în România. N-a fost posibil pentru că tot felul de forţe şi persoane nu au dorit acest lucru. Eu ştiu un singur Blaga de valoare, Lucian Blaga„, a declarat Frunzăverde la România TV.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că Sorin Frunzăverde şi-ar fi negociat funcţia de prim-vicepreşedinte în partid, „probabil”, cu Traian Băsescu sau cu Emil Boc, al cărui „locotenent” ar fi fost.

„Spre deosebire de mine, care nu am acceptat nicio funcţie în partid după Convenţia din mai 2011, probabil cu domnia sa (Traian Băsescu), oricum cu dl Boc da, a negociat dl Sorin Frunzăverde de a intra direct prim-vicepreşedinte al domnului Boc în Biroul Permanent Naţional. Domnia sa a plecat din partid de pe funcţia de prim-vicepreşedinte, deci de locotenent al domnului Boc”, afirma Vasile Blaga.