Sorin Grindeanu: Cătălin Drulă se plictiseşte repede să numere până la 10! Ai jucat ZERO pe toată linia când ai fost la Ministerul Transporturilor

Sorin Grindeanu i-a transmis lui Cătălin Drulă că atunci când a condus Ministerul Transporturilor a avut zero performanţe.

17 feb. 2022, 14:51
Sorin Grindeanu: Cătălin Drulă se plictiseşte repede să numere până la 10! Ai jucat ZERO pe toată linia când ai fost la Ministerul Transporturilor

„Cătălin Drulă se plictiseşte repede să numere până la 10! Cătăline, ştiu că e complicat să aduni zilnic infimele procente la care a ajuns USR în preferinţele românilor, dar chiar e greu să te concentrezi pe lucruri constructive?! Te-ai apucat, în schimb, să scrii pe toţi pereţii! Iar când nu o faci tu, laşi lanţul mai larg subordonaţilor de la Pro Infrastructura”, a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu anunţă demararea licitaţiei pentru construcţia autostrăzii Buzău – Focşani

Grindeanu i-a transmis lui Cătălin Drulă că atunci când a condus Ministerul Transporturilor a avut zero performanţe.

„Îți reamintesc „performanțele” din mandatul tău de la Transporturi:
– 0 (Zero) km de autostradă
– anularea licitației pentru tronsonul de metrou M6 și creearea unor dificultăți majore cu Banca de Investiții a Japoniei
– anularea contractului pentru modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște
– anularea licitației pentru proiectarea și construirea Centurii Comarnic
– promisiunile multiple din seria „de luna viitoare începe revoluția infrastructurii iar autostrăzile din Moldova vor apărea ca ciupercile după ploaie!”
– un Studiu de fezabilitate “completat” pentru secțiunea de autostradă Târgu Mureș -Târgu Neamț (Moțca)
– lucrări de întreținere pe un fir de cale ferată care au costat 12 milioane de euro pe tronsonul Buzău-Făurei, despre care și acum crezi că au fost de modernizare.
– poze alături de șeful tău de atunci, Dan Barna.
În concluzie: ai jucat #ZERO pe toată linia!”, a mai scris Grindeanu.

Citeşte şi: Război între miniştrii Transporturilor, pe răbdarea românilor. Sorin Grindeanu îl acuză pe Cătălin Drulă că aude selectiv şi „se face că nu ştie”

Ministrul Sorin Grindeanu a precizat că „nu de scandal politic au nevoie acum oamenii, ci de colaborare pentru realizarea unor lucrări concrete promise de toate partidele”.

„Nu te supăra, Cătăline!
Vezi partea bună: Ai noroc la bani!
Nu la kilometrii de autostradă!”, a concluzionat Sorin Grindeanu.